Проведе се турнир по тенис на маса по повод празника на град Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Днес се проведе турнир по тенис на маса, като част от програмата на община Елхово по повод празника на града. Турнира се проведе във физкултурния салон на гимназия “Св. Климент Охридски” – Елхово.
В него взеха участие двадесет и седем участника, разпределени в две възрастови категории. При мъжете в надпреварата се включиха тринадесет участника, а при юношите четиринадесет. Чрез жребий бяха определени срещите между отделните участници, а на края се оформи и крайното класиране, след оспорвани срещи.

Председателят на ОбС-Елхово г-н Николай Тончев връчи на участниците класирали се на първите три места в двете възрастови категории, а именно Марин Маринов, който се класира на първо място, за което получи грамота, тенис хилка и красив плакет. На второ място се класира Николай Павлов, който получи тенис хилка и грамота, а на трето място се класира Валентин Христов.

При юношите г-н Тончев имаше честта да награди на първо място Жорж Христо, който получи грамота, тенис хилка и плакет, на второ място се класира Костадин Рашев, а на трето място Валентин Шиваров. Председателя на ОбС-Елхово г-н Николай Тончев също взе участие в турнира при мъжете, като се класира на второ място, но неговото участие бе извън официалното класиране.

Утре спортните мероприятия в програмата на празника на град Елхово продължават с „Купа на петте кмета”, който турнир се провежда традиционно на всеки един празник.[nggallery id=“389″]


Статията е публикувана на 28 март 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА