Малчуганите на ОФК Елхово загубиха драматично на финала от Тунджа Ямбол в турнир по футбол

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Днес се проведе детският футболен турнир на градски стадион „Стефан Караджа” град Елхово по повод XVIII празник на град Елхово. В турнира взеха участие 4 отбора, съответно Карнобат, Стралжда, Тунджа 1915 Ямбол и ОФК Елхово.

Двубоите се играха на големият терен в две полувремена по тридесет минути. Принципа на турнира бе с директни елиминации, в които се образуваха два полуфинала. Съответно преди началото на турнира се тегли жребии, които определи в първият полуфинален сблъсък да се изправят отборите на ОФК Елхово и Карнобат, а във втората среща в спор за финалния двубой взеха участие отборите на Стралджа и Тунджа 1915 Ямбол.

В първият полуфинал отбора на Елхово надигра Карнобат с резултат 5:2, а в другият мач Тунджа 1915 победи Стралджа с резултат 1:0. Така в спорт за третото място Карнобат излезе срещу Стралджа в мач, който завърши с резултат 1:0 в полза на отбора от Стралджа.

Финалният двубой между съставите на ОФК Елхово и Тунджа 1915 завърши при резултат 2:3 в полза на гостите от областния град, след драматични последни минути, в които момчетата от Елхово нападаха постоянно.

В кратка церемония след турнира победителите получиха купа, почетна грамота, плакет и футболна топка, а за класиралите се момчета от Елхово имаше награди плакет, грамота и футболна топка осигурени от ръководството на община Елхово.

Резултати от турнира:

Полуфинали
ОФК Елхово – Карнобат 5:2
Карнобат – Тунджа 1915 Ямбол 0:1

Двубой за 3 и 4 място:
Карнобат – Стралджа 1915 Ямбол 0:1

ФИНАЛ
ОФК Елхово – Тунджа 1915 2:3[nggallery id=“399″]


Статията е публикувана на 31 март 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА