Продължават дейностите по проект „Успех“ в Професионална гимназия „Стефан Караджа”

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Клубът по „Екоразходки и опознаване на природата” в Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово по проект „Успех”, с ръководител Георги Янев, представи днес официално пред медии, преподаватели и ученици, своите дейности до този момент, които клубът е реализирал. Гост на това представяне бе и инж. Христо Петев – Директор на професионалната гимназия.

Чрез кратка мултимедийна презентация  изработена от клубът по Презентации и клипчета с ръководител Елена Иванова, съчетана с приятна музика бе представена кратка информация за регион Елхово, както и снимки от излетите, които клуб по „Екоразходки и опознаване на природата” е реализирал до този момент.

Клубът по „Екоразходки и опознаване на природата” с ръководител Георги Янев са реализирали четири изгледа: в градския парк в Елхово, в резервата „Долна топчия”, до хижа „Стария мост” и последната разходка е била отново в резервата „Долна топчия”, но с посещение във фазанарията, която се намира около град Елхово. Последното посещение бе направено съвместно с клуба по „Презентации и клипчета” с ръководител Елена Иванова. Като бъдещи прояви на клубът по „Екоразходки и опознаване на природата” е включването в кампанията, която ще се проведе в следващите няколко седмици по почистването на град Елхово, както и разходка около района на село Мелница и забележителностите около крайграничния район (тракийското светилище и долмените).

Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово има създадени четири клуба за извънкласна дейност по проекта: Клуб по Етнография с ръководител Виолета Илчева, клуб по Презентации и клипчета с ръководител Елена Иванова, клуб по Екоразходки и опознаване на природата с ръководител Георги Янев и клуб по Общочовешките ценности в религиите – мост на толерантност с ръководител Станимир Сотиров. Общо 60 ученика от Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово са включени в проекта, като във всяка група има по 15 ученика.[nggallery id=“413″]


Статията е публикувана на 4 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА