Годишен концерт на децата от ДГ “Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 11 месеца  |  Образование

С весел и пъстър концерт на двора, приключи учебната 2022/2023 година за деца и учители, от ДГ “Надежда“. Прекрасна украса, балони и знаменца създадоха празнично настроение. Всяка група се представи с най-доброто си изпълнение, подготвено през годината. Водещата на концерта Станка Хаджиева, съобщи колко много награди имат децата ни от участия във фестивали и конкурси, някои от които още предстоят. Първи награди имат децата от група „Звънче“ на фестивалите „Родило се, преродило“, град Ямбол и „Мараш пее“, град Стралджа, втора от „Песните на Европа“, Ямбол, а наградата на Кмета на Община Елхово, г-н Петър Киров, получиха на фестивала „Тунджа пее и танцува“, в град Елхово. Това са големи постижения, с които се гордеем!

На концерта звучаха песни  за сбогуване с детската градина, които просълзиха деца и учители, валс, полка, както и народни песни и танци, българско хоро.

С радост и гордост изпращаме бъдещите първокласници, подготвени, амбициозни, усмихнати, с желание да отидат в училище.

И както каза, г-жа Мария Какърова, директор на детската градина, децата написаха своята златна страница в приказката „Надежда“, със своите четири години активен живот в детската градина, изяви, открити практики, инициативи, интересни дейности, пътувания, празници! Благодарности за всички прекрасни учители и служители, специални благодарности на Станка Хаджиева и Грета Стоянова, учители на децата от четвърта група „Звънче“!

На добър път, скъпи деца, бъдещи първокласници!

Добре дошли на най-малките, които сега ще прекрачат прага на детската градина  и веднага ще се уверят, че тук е много хубаво, весело, че ги  очакват весели игри и приятни занимания!

Хубаво лято, с хубави изживявания!


Статията е публикувана на 30 май 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА