ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Строители и озеленители завършиха обучението си

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

В последния работен ден на месец април НТС-Елхово завърши обучението на строители и озеленители по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” по заявка на Общината. За трета поредна година Общината осигурява заетост на близо 50 човека с европейско финансиране.

В продължение на два месеца и половина 20 строители и 26 озеленители се обучаваха по професията Строител – „Външни облицовки и настилки” и „Работник в озеленяването”, по които ще работят към Общината в продължение на година с трудови договори. Желанието за работа на обучаемите създаде сериозна мотивация за обучение. Лекторският екип – инж. С. Чалъков при строителите и Д. Владева, инж. Ж. Сотиров и инж. Ат. Зотов при озеленителите изнесоха лекциите на високо професионално ниво, което допринесе за придобиване на знания и умения по професиите.

На изпита по теория и практика на специалността бяха показани много добри резултати, което ще спомогне за по-качествена работа по поддържане на настилките и зелените площи в града.[nggallery id=“452″]


Статията е публикувана на 28 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА