ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Клубовете по проект „Успех“ в ПГ „Стефан Караджа” – Елхово с поредна изява

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

В началото на месец февруари бе даден старт на проект “Успех” в много от училищата в страната, както из град Елхово. Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово, е едно от училищата, които работят по проект „Успех”, който се осъществява по бюджетна линия “Да направим училището привлекателно за младите хора”, по Оперативна програма за развитие на човешките ресурси – BG051РО001–4.2.05.

Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово има създадени четири клуба за извънкласна дейност по проекта: Клуб по Етнография с ръководител Виолета Илчева, клуб по Презентации и клипчета с ръководител Елена Иванова, клуб по Екоразходки и опознаване на природата с ръководител Георги Янев и клуб по Общочовешките ценности в религиите – мост на толерантност с ръководител Станимир Сотиров. Общо 60 ученика от Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово са включени в проекта, като във всяка група има по 15 ученика.

Във вчерашния следобед ръководителите на клубовете „Екоразходки и опознаване на природата” и Презентации и клипчета”с ръководители Георги Янев и Елена Иванова организираха екоизлет на децата от техните клубове в близост до резервата „Долна топчия”. Заедно с тях бе и инж. Христо Петев – Директор на Професионална гимназия „Стефан Караджа” – Елхово, както и други преподаватели от учебното заведение.

Проект „Успех” ще продължи и през следващите две учебни години и ще продължава да предоставя финансиране на извънкласни дейности, с цел създаване на условия за осмисляне на свободното време на учениците в държавни и общински училища.[nggallery id=“456″]


Статията е публикувана на 29 април 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА