Отвориха офертите за изпълнение на проект за нова пречиствателна станция, довеждащ колектор и рехабилитация на ВиК мрежата в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в голямата зала на община Елхово в присъствието на НПО и медии от гр.Елхово, се събра комисия за провеждане на процедура по избор на изпълнител за външна техническа помощ за организация и управление на проект “Проектиране и строителство на  пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”, който е финансиран съгласно договор по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г”.

Общо осем са офертите, които са постъпили в общинска администрация Елхово. Всички те са постъпили община Елхово, в предпоследния и последния ден, преди изтичане на крайния срок за подаване на документите, който бе 16:30 часа на 3 май 2012.

Подалите документи са: “Бим консултинг”ООД – гр.София, “Проджект Планинг енд Мениджмънт”ООД – гр.София, ДЗЗД “Бетест Мениджмънт”- гр.София, „Фиделити груп”ООД -гр.София, ДЗЗД „Ниена-Джулиан Контрол” – гр.София, „Екорис Саут Ийст Юроп”ЕООД- гр.София, ДЗЗД „МИЕС” с водещ съдружник „Елгарио” ООД- гр.Пловдив и „Консорциум Елхово ПСОВ 2012”ДЗЗД – София.

Комисията удостовери ненарушената цялост на пакетите, след което отвори офертите по реда на тяхното постъпване пред медиите.

Комисията допълнително ще обяви датата, часа и мястото на отваряне на ценовите оферти, но преди да бъде сторено това, комисията ще разгледа и оцени офертите по всички други показатели различни от ценовия показател. Именно за това към този момент комисията отвори пликовете с техническа документация и изискуемите документи на желаещите кандидати, а пликовете с ценовите предложения останаха запечатани.

Комисията започна работа днес от 14:00 часа, а резултатите от нейната работа трябва да финализиран с официален протокол в срок до 25 юни 2012 година.[nggallery id=“463″]


Статията е публикувана на 4 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА