ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Стартира празничната програма в ОУ „Св. св. Кирил и Методий” Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

По повод празничната седмица, която е организирана от ръководството на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово, днес в училищния салон днес от 17:00 часа, се проведе състезание „Обичам България, моя роден град и моето училище” копие на популярното вариететно шоу от една от националните телевизии.

По регламент отброите бяха два, съставени от четири ученика от училището. В отбор 1 участие взеха Йоан, Виктор, Станислава и Петя, а в другия отбор участие взеха Тодор, Божидар, и двете съименнички с красивото българско име Мария.

Състезанието протече в три кръга. В първите два те отговаряна на въпроси свързани с историята, географията и културата на нашата родина. В третият последен кръг те трябваше да отговарят на въпроси свързани с град Елхово, както и училището в което учат, както и да играят народни танци. Всеки верен отговор носеше на участниците по една точка, а между самите кръгове имаше музикални загадки за които отборите получаваха по 2 точки.

Всички ученици представиха завидни знания, като и двата отбора се справиха блестящо с поставените задачи. Все пак крайният победител бе отбор 2 (Тодор, Божидар, и двете съименнички с името Мария), който се справи по-добре с музикалните загадки между кръговете.

Зам. директорът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово г-н Пенко Ханджиев благодари на учениците за това, че са взели участие в това състезание, след което връчи на всички участващи почетни грамоти на училището.

[nggallery id=“468″]


Статията е публикувана на 7 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА