Отвориха офертите за одит на проекта за нова пречиствателна станция, довеждащ колектор и рехабилитация на ВиК мрежата в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в голямата зала на община Елхово в присъствието на НПО и медии от гр.Елхово бяха отворени офертите с предмет: услуги за осъществяване на одит по проект “Проектиране и строителство на пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”, който е финансиран съгласно договор по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г”.

Длъжностните лица удостовериха ненарушената цялост на пакетите, след което отвори офертите по реда на тяхното постъпване пред медиите. Критерия за оценка е най-ниска цена, но преди това е необходимо да се провери дали предложената оферта отговаря изцяло на предварително заложените критерии.

Две са офертите входирани в общинска администрация от дружества със седалища в град София. За осъществяване на одит по първия етап от проекта дружеството „Семпер Фортис” ООД е предложило цена 2 187,50 лева без ДДС, а за втори етап предложената цена е 35 000 лева без ДДС. Другото дружество подало оферта „Одит Адвайзерс” ООД за първия етап от проекта е оферирало 1 500,00 лева без ДДС, а за втори етап предложената цена е 14 100 лева без ДДС.

Длъжностните лица ще имат задачата да оценят офертите и да предоставят официален протокол в срок до 11 май 2012 година.[nggallery id=“472″]


Статията е публикувана на 8 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА