Снимки: Мултимедийна вечер „Аз, моето училище и моят роден край” в най-старото училище в град Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

По повод празничната седмица, която бе организирана от ръководството на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово, днес в кабинета по физика от 17:00 часа, се проведе мултимедийна вечер „Аз, моето училище и моят роден край”.

Събитието бе уважено от г-н Петър Киров – кмет на община Елхово, г-жа Пепа Кючукова – зам. кмет, г-жа Тинка Атанасова – директор на училището, г-н Пенко Ханджиев – пом. Директор, родители, преподаватели и ученици.

Водещ бе старши преподавател Мария Попова, а мултимедийна вечер бе посветена на патронния празник на училището. Децата показаха какво са научили в часовете по информационните компютърни технологии, което умело бе съчетано със знания получени в другите учебни дисциплини, както и за забавление в свободното време.

Много ученици с желание са се включили в изработването на презентации, клипове и сайтове по темата „Аз, моето училище и моят роден град”, но за жалост бе невъзможно всички те да бъдат презентирани.

Все пак пред аудиторията се представиха Виктор от 6 а клас, Велислава от 5 б клас, Доника от 5 клас, Гергана от 6 в клас, Златомир от 5 а, Вилислав от 6 а клас, Иван от 6 а клас, Стоян от 8 а клас, Михаела и Марияна от 7 а клас, Невена и Женя и от 6 б клас, Денислав и Димитър от 5 б клас, Борис от 5 а клас, Сани от 5 в клас, Кристияна от 7 б клас, Ивета и Карина 6 а клас, Петя от 5 в клас и Мария от 6 а клас.

Децата бяха подготвили техните презентации на софтуерните продукти, Power Point, Movie maker, Sony Vegas и ProShow Producer, а темите които бяха разгледани в техните презентации бяха от История, География, град Елхово, училището и др.

След края на представянето на възпитаниците на най-старото училище получиха лично от г-жа Тинка Атанасова специални почетни грамоти на училището, както и книга за всеки един участник в мултимедийното представяне.[nggallery id=“474″]


Статията е публикувана на 8 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА