Таня Димитрова предаде поста областен управител на своя приемник Димитър Иванов

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

В присъствието на кметове и заместник-кметове на общините от ямболска област, на началници на териториални звена и представители на медиите в Областна администрация Ямбол Таня Димитрова предаде поста областен управител на своя приемник Димитър Иванов.

С решение на Министерски съвет от 9 май 2012 година за областен управител на област Ямбол е назначен Димитър Иванов.

Досегашният областен управител г-жа Таня Димитрова бе предложена за извънреден и пълномощен посланик на България в Хърватия.

Много емоционална бе за всички церемонията по изпращане на г-жа Димитрова. Присъстващите отправиха пожелания и на новия и посланически пост Ямбол и областта да продължават да бъдат в сърцето и мислите и.

Таня Димитрова благодари на своите заместници, на екипа, с който работи, на кметовете и институциите, за свършеното и за продължаващия път. Изрази увереността си, че започнатото ще бъде завършено, че ще продължават усилията „Ямболска област да стане по-видима и по-значима”. „Не се разделяме, а само променяме позициите си, от които продължаваме да работим”, каза Таня Димитрова в заключителното си слово.

На новия областен управител Таня Димитрова подари компас, с пожеланието да не губи вярната посока.

„Дипломацията” на Хенри Кисинджър е подаръкът на областния управител Димитър Иванов за Таня Димитрова, поднесен с пожеланието да овладее до съвършенство изкуството на дипломацията.

Областният управител Димитър Иванов благодари на премиера Бойко Борисов, на ПП ГЕРБ и народните представители, на политическото ръководство за доверието и предизвикателството. „За мен това е отговорност. Продължаваме политиката, която водим – да решаваме конкретни проблеми”, каза областният управител.[nggallery id=“478″]


Статията е публикувана на 10 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА