Нов началник на полицията в Болярово

Публикувано преди 13 години  |  Общество

На месечната оперативка с кметовете на населените места  общинският кмет на Болярово Христо Христов  запозна колегите си с новоназначения началник на Полицейскят участък на град Болярово към РУП-Елхово.

Той даде възможност на Петър Димитров сам да каже няколко думи за себе си. На свой ред Димитров сподели накратко,че родният му град е Елхово, завършил е Стопанска академия и от 1998 година е в системата на МВР, икономически профил. Работил е основно в община Елхово по специалността си и в частния сектор. От 1 ноември 2010 година е назначен в местното полицейско управление и сподели, че се надява на спорна и ползотворна работа с кметовете, кметските наместници и изобщо с цялата общественост. Спомена и фактът, че вече с изключение на Камен връх, всички села в общината са гранична зона, така че се надява да въведе практиката освен представителите на гранична полиция, да има и поне веднъж в седмицата и негов служител с тях да дава гранично полицейски наряди.

След като пожела спорна и ползцейски отворна работа на новия полиначалник, общинския кмет Христов запозна всички свои колеги с една информация от ДАНС във връзка с зачестилите терористични атаки, за по-голяма бдителност в граничните райони. След като прочете пълния текст, Христо Христов призова да се заостри вниманието в тази насока, да се следи за подозрителни лица в населението места, отговарящи на всички споменати признаци и да се звъни на 112 при нужда.


Статията е публикувана на 24 ноември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА