Снимки: ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” гр. Елхово отпразнува своя патронен празник

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

В деня на църковния празник на двамата братя първоучители, ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” гр. Елхово чества своя патронен празник. Изминалият ден недвусмислено показа, че училище “Св.Св. Кирил и Методий” е училище с традиции и бъдеще!

Денят започна с издигане на националното знаме на фона на националния химн на Република България. Да споделят празника с ученици, учители и родители бяха дошли Кметът на община Елхово г-н Петър Киров, Заместник кмета на община Елхово г-жа Живка Кафеджиева, инж. Христо Петев и д-р Блага Георгиева – общински съветници в ОбС-Елхово, Членове на училищното настоятелство, бивши учители и възпитаници на училището, родители и приятели.

В поздравителното си слово Тинка Атанасова директор на училището с гордост отбеляза, че днес училището достойно осъществява своята мисия – осигуряване на високо равнище на общообразователна подготовка и формиране на личности с широка обща култура и изразена гражданска позиция.

Прочетен бе и поздравителен адрес към училищното ръководство и колектива и учениците от Кметът на община Елхово г-н Петър Киров придружен от красив букет цветя. Поздравителни адреси бяха прочетени от всички основни и средно-образователни училища от град Елхово.

С празничния си концерт възпитаниците на училището изявиха своя талант , знания и умения. Разнообразната програма на всички ученици от първи до осми клас от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” предизвикаха много емоции, радост и аплодисментите на публиката.

Пълен запис от концерта на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Елхово


[nggallery id=“481″]


Статията е публикувана на 11 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА