Георги Саракостов от спортен клуб по борба “Стефан Караджа“ Елхово, с нов бронзов медал

Публикувано преди 12 години  |  Спорт

Общо 287 млади борци от 47 клуба стартираха на държавния личен шампионат за деца, който се проведе между 11 и 13 май в град Горна Оряховица. Поредния успех на спортен клуб по борба“Стефан Караджа“- Елхово, бе в категория до 73 кг., в която Георги Саракостов отново зае трето място и завоюва заслужено бронзов медал. Припомняме Ви, че само преди малко повече от два месеца, на държавния личен шампионат за деца провел се в град Сливен, Георги отново спечели бронзов медал в същата категория.

В категория 30 кг. Атанас Иванов се класира на 13 място, в категория 42 кг. Петър Колев се класира на 16 място, а в същата категория Хюсеин Николов се класира на 17 място.

„Димитровград“ стана първи в отборното класиране на шампионата по свободна борба за деца. Тимът оглави класирането с 67 т., следван от „Сливен“ с 55 т. и „Странджа 2001“ (Средец) – 33 т.

Никола Стоянов („Локомотив“, Горна Оряховица) взе приза за най-техничен състезател, след като триумфира в кат. до 47 кг. А шампионът при 32-килограмовите Алиш Алиш („Айтос“) бе награден за най-резултатен борец.


Статията е публикувана на 13 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА