Снимки: Гимназия „Св. Климент Охридски” изпрати своите абитуриенти

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Празничната програма в Гимназия „Св. Климент Охридски” започна, с посрещане на училищното знаме. Гости на тържеството бяха, г-н Николай Тончев – Председател на ОбС-Елхово, г-жа Живка Кафеджиева – зам. кмет в община Елхово, инж. Татяна Петрова – Началник на РИО-Ямбол, г-жа Венета Димитрова секретар в община Елхово, бивши учители, ученици и родители.

Йовка Драгоева директор на учебното заведение в приветствието си поздрави всички присъстващи и най-вече абитуриентите и абитуриентките от випуск 2012 за завършването на училището и за започването на един нов етап от живота им.

С поздравително слово към абитуриентите се обърна и инж. Татяна Петрова, след което стартира празничния концерт, който включваше изпълнение на песни и танци от ученици на Гимназия „Св. Климент Охридски”, клуб по проект „Успех” – „Млад хороводец” с ръководител Яна Иванова и др. Завършващите ученици от випуска са 67, разделени в три паралелки с класни ръководители Султанка Николова, Генка Николова и Катя Михайлова. Абитуриентския бал на Гимназия „Св. Климент Охридски” ще бъде в събота /26 май 2012г/.

Снимките са осъществени с любезното съдействие на ТИЦ-Елхово

[nggallery id=“494″]


Статията е публикувана на 15 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА