В четири училища в град Елхово бяха наградени участниците в спортната програма на община Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Още в началото на месец април тази година от ръководството на община Елхово бяха изготвили програма за масови спортни на всички училища от град Елхово, които се включиха дейно в различни спортни мероприятие. Екипът на ElhovoNews се опита да проследи всяко едно спортно събитие. Спортовете, в които деца и юноши премериха сили бяха футбол, тенис на маса, тенис на корт, бадминтон, народна топка, спортно занимателни игри, волейбол, баскетбол, а в събота 19 май от 10:00 часа, ще се проведе колопоход до спортно ловно- рибарски комплекс с. Трънково, който ще бъде кулминацията на спортните празници.

Днес ръководителите на всички учебни заведения наградиха представилите се достойно в спортните състезания през изминалия месец. Наградите и грамотите бяха предоставени от организаторите на спортните прояви – община Елхово.

От 9:40 започна награждаването в ОУ „Св. П.Хилендарски”, от 10:00 часа започна награждаването в ПГ „Стефан Караджа”, минути по-късно започна и награждаването в Г”Св.Климент Охридски”, а в 11:40 часа бе извършено и последното награждаване за деня в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий. Към края на текущия месец ще бъдат и наградени класовете на учениците представили се успешно във междуучилищния футболен турнир, който се проведе между учениците от 3 до 7 клас на двете основни училища в град Елхово.[nggallery id=“498″]


Статията е публикувана на 17 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА