Последна проява за клуб „Християнски и семейни празници” към ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

В една от класните стаи на ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – Елхово, днес по повод предстоящият празник на славянската писменост и българската просвета и култура 24 май, децата от клуб „Християнски и семейни празници” с ръководител Мария Ковачева, зарадваха своите родители и най-вече майки и баби със рецитал, който бе посветен на светите братя Кирил и Методий. Това бе и последната официална проява на клуб „Християнски и семейни празници” в основното училище по проект „Успех”, който стартира в средата на месец февруари тази година.

Гости на това събитие бяха г-н Бординяшки – зам. Директор на ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – Елхово, учители от основното училище, родители и приятели на малчуганите от клуба по проект „Успех”.

В края на изявата ръководителя на клуба г-жа Ковачева, сподели с родителите и гостите за ползите от проекта и възможностите, който той отваря пред децата за тяхното развитие в сфери, в които те проявяват интерес.

От името на ръководството г-н Борденяшки сподели своето задоволство от работата на всички свои колеги по проект „Успех”, като подчерта, че в кратката си изява днес, децата от клуб „Християнски и семейни празници”, са се справили така, както биха се справили деца от по-горен клас. На децата той пожела да продължават да развиват своите знания и умения, като не забрави да благодари на родителите на учениците за факта, че възпитават добри и интелигентни деца.

В ОУ “Св. Паисий Хилендарски” – Елхово има изградени общо осем клуба, в които участват между 12 и 15 ученика. В условията на проекта е всяка една група да бъде между 6 и 15 ученика. Клубовете в основното училище са: Ценности и човеколюбие с ръководител Иванка Стойкова, Християнски и семейни празници с ръководител Мария Ковачева, Разкажи ми приказка с ръководител Татяна Тончева, Пътешественик с ръководител Димитрина Димитрова, Млад химик с ръководител Гена Катранджиева, Сексуално и репродуктивно здраве с ръководител Николина Атанасова, Дискусионен клуб моите права с ръководител Донка Владева и футбол с ръководител Иван Ников.[nggallery id=“506″]


Статията е публикувана на 22 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА