Отвориха офертите за осъществяване на одит на проекта за новата пречиствателна станция в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в голямата зала на община Елхово в присъствието на НПО и медии от гр.Елхово бяха отворени офертите с предмет: услуги за осъществяване на одит по проект “Проектиране и строителство на пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”, който е финансиран съгласно договор по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г”.

На основание заповед на зам. кмет на община Елхово Пепа Кючукова днес в заседналата зала на общината, длъжностните лица зам. кмет Живка Кафеджиева, Даниела Трендафилова и инж. Веса Методиева, които удостовериха ненарушената цялост на пакетите, след което те бяха отворени по реда на тяхното постъпване пред медиите. Критерия за оценка е най-ниска цена, но преди това е необходимо да се провери дали предложената оферта отговаря изцяло на предварително заложените критерии.

Четири са офертите входирани в общинска администрация в предварително обявеният срок, а именно „Ди еф Кей Анда Консултинг” ООД гр. София, „Семпер Фортис” ООД гр. София, „Профит” ООД гр. Смолян и „Баланс-М” ЕООД гр. София.

Длъжностните лица ще имат задачата да оценят офертите и да предоставят официален протокол в срок до 1 юни 2012 година.[nggallery id=“515″]


Статията е публикувана на 29 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА