Cнимки: Екскурзия до Бургас за малките абитуриенти от ЦДГ „Надежда“ – Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Четири години отминаха като миг, четири години – събрали спомени, игри, безгрижни дни. По традиция с екскурзия си казваме довиждане с децата, които отиват в първи клас. Госпожите Николова и Георгиева и леля Нинка организираха за децата от група „Червена шапчица“ едно неповторимо пътуване до град Бургас, в което освен децата се включиха и техни близки – майки и баби.

Въпреки притесненията за лошо време, още от сутринта слънцето ни се усмихна, но още по -усмихнати и щастливи бяха децата. С песни , игри и закачки неусетно стигнахме Бургас, а там ни чакаше морето.

Веселите и искрени викове огласиха иначе все още спокойния бургаски плаж. Децата тичаха по пясъка, събираха мидички и се любуваха на спокойното море. Събрахме малко сили и продължихме към следващата ни спирка – детски кът , в който си полудувахме и поиграхме на воля.
Впечатленията бяха неописуеми, настроението – прекрасно. Какъв по подходящ начин да се сбогуваме и да си кажем „На добър път в училище“. Обичаме ви, скъпи деца, и ще носим в сърцата си любознателните ви погледи вперени в нас, в очакване да заместим мама и баба. Правихме го искрено!

От колектива на ЦДГ „Надежда“ – Елхово[nggallery id=“518″]


Статията е публикувана на 31 май 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА