Отвориха нови оферти свързани с изграждането на нова пречиствателна станция в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в голямата зала на община Елхово в присъствието на медии от гр.Елхово бяха отворени офертите с предмет: „Подготовка на прединвестиционно проучване, изготвяне на инвестиционни проекти във фаза идейни проекти за изграждане на ПСОВ и съпътстващата техническа инфраструктура, изготвяне на инвестиционни проекти във фаза работни проекти за ВиК мрежата в град Елхово и подготовка на План за управление на утайките” по проект “Проектиране и строителство на пречиствателна станция за отпадъчни води, довеждащ колектор и частична рехабилитация на ВиК мрежата в гр.Елхово”, който е финансиран съгласно договор по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013г”.

На основание заповед на зам. кмет на община Елхово Пепа Кючукова днес в заседналата зала на общината, бе определена комисия за провеждане на процедурата в състав: зам. кмет Живка Кафеджиева, Даниела Трендафилова – ст. юристконсулт, инж. Веса Методиева мл. експерт „СУ, ОС и ТСУ”, Радка Петрова – ст. счетоводител в отдел „БФ МДТ”, Елена Вълканова гл. специалист в отдел „СУ, ОС и ТСУ”, Радостина Янчева – служител по „СИ и адм. контрол”, както и инж. Светослав Бакалов – гл. инженер „В и К” – Ямбол, които удостовериха ненарушената цялост на пакетите, след което те бяха отворени по реда на тяхното постъпване.
Пет бяха офертите входирани в общинска администрация в предварително обявеният срок, а именно “Консорциум ППМ-Аквапартньор – Елхово-България”– гр.София, “Обединение ДЕСК-АСИО – гр.София, “АКВАИНС”ЕООД- гр.София, „Делфин Проект Екотехника”ООД -гр.София и “Акуариус3 консулт” ООД – гр.София.

За резултата от своята работа, комисията ще изготви протокол в срок до 25 юли 2012 година.[nggallery id=“550″]


Статията е публикувана на 18 юни 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА