Снимки: ОФК „Елхово“ 99/00 – победи връстниците си от ПФК „Ботев“ Пловдив в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Днес на градският стадион в Елхово, формацията на ОФК Елхово – деца родени през 1999 и 2000 година, имаха възможността да се изправят срещу връстниците си от ПФК Ботев Пловдив. Момчетата на наставника Пламен Христов победиха канарчетата с резултат 4:3, като десет минути преди края на двубоя те водиха убедително с резултат 4:1.

На полувремето резултата бе отново в полза на момчетата от Елхово 1:0. Според предварителните уговорки между треньорите на двете детски футболни формации, смените можеха да се правят неограничено, а самия двубой се игра в две полувремена по 35 минути.

През по-голямата част от срещата момчетата на наставника Пламен Христов владееха топката повече, като създаваха и повечето голови възможности.

Като доказателство на постигнатите добри резултати през годината на детската футболна формация от Елхово научихме,  че две от децата на ОФК „Елхово“, които днес взеха участие в двубоя – Божидар Милчов Джелебов и Йоан Даниелов Атанасчев, родени през 1999 г. са одобрени на кастинга за обучение в Детско-юношеската школа (ДЮШ) на ПФК „Берое“.

Джебелов и Атанасчевса събрали най-голям брой точки на 5-те изпитни теста по време на кастинга. Комисията, която е оценявала явилите се кандидати, е била оглавена от скаута на ДЮШ – „Берое“ Коста Костов и директорът Стилиян Попчев.[nggallery id=“562″]


Статията е публикувана на 21 юни 2012

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА