ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

52 служители от ОД МВР – Ямбол и ОУ “ПБЗН” – Ямбол са наградени по повод празника на служителите от МВР.

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес на тържественото събрание в Областна дирекция на МВР – Ямбол бяха прочетени заповедите за награждаване на служителите постигнали високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, спасителните дейности или са помогнали в подобряването на административното обслужване на гражданите.

С заповед от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов с “Почетен знак”  III –та степен е награден гл. полицай Павлин Новаков – мл. разузнавач в РУ “Полиция” – Ямбол.

С “Обявяване на благодарност” и 5 дни платен отпуск от министъра на вътрешните работи са наградени 4 служители от дирекцията.

С “Обявяване на благодарност” и 5 дни платен отпуск от гл. секретар на МВР са наградени 2 служители.

С “Обявяване на благодарност” и 5 дни платен отпуск от зам.министър В.Вучков са наградени 6 служители от ОУ ПБЗН – Ямбол, / участвали в спасителните действия в района на с. Бисер.

С „Обявяване на благодарност“  и 3 дни платен отпуск от директора на Областната дирекция са наградени 13 служители.

С „Обявяване на благодарност“  и 3 дни платен отпуск от директора на КИС са наградени 6 служителя от сектор “КИС”- Ямбол.

С „Обявяване на благодарност“  и 3 дни платен отпуск от директора на САД “ПВО” е награден 1 служител.

С „Обявяване на благодарност“  и 3 дни платен отпуск от директора на ГД ПБЗН са наградени 9 пожарникари и спасители.

С „Писмена похвала“ са наградени са 9 човека, а гл. полицай Борислав Симеонов от РУ “Полиция” – Ямбол получи “Парична награда” в размер на 100 лева.

Предсрочно повишаване в степен на категория  1 служител. Повишени в длъжност са 23 служители, а повишени в степени на категория са 16 служители от ОДМВР- Ямбол.

 

Днес в ОДМВР е организиран ден на отворените врати.  Посетителите имат  възможността да разгледат изложба от униформи на служители на МВР, ползвани през минали периоди. Експонатите ще бъдат изложени до 6 юни /петък/, включително.

Добре дошли!

 

04.07.2012 г.

Регионален говорител на МВР: Татяна Павлова

[nggallery id=“578″]


Статията е публикувана на 4 юли 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА