Огромни температурни амплитуди ще тормозят елховци в дните до края на седмицата

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Огромни температурни амплитуди ще тормозят елховци в дните до края на седмицата. Вчера термометрите измериха температури около 22,8 градуса, което бе и температурен рекорд. На тази дата рекордните стойности са били с повече от 2-3 градуса надолу. И днес ще бъде топло с максимални температури около 22 градуса и нагоре. Твърде вероятно е отново да бъдат подобрени максималните стойности, прогнозират синоптиците. С което „топлите“ новини свършват.

В събота вятърът от югозапад се сменя с вятър от северозапад. Следва бързо захладяване като максималните температури ще са като минималните-в диапазона от 8 до 13 градуса. Ще има възможност и за проливни дъждове.

В неделя валежите ще спрат. Вятърът ще бъде до умерен. Даже ще изгрее слънце. Въпреки греенето на слънцето, сутринта термометрите ще показват около 0 /нула/ градуса. В следобедните часове ще благоволят да се качат до към 8-9 градуса.
Препоръчват се шалове, шапки, ръкавици и греяна ракия. За съжаление с топлото време ще бъде съпътствано и от ветровито време.


Статията е публикувана на 3 декември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА