Обявява се конкурс за постъпване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Ямбол

Публикувано преди 12 години  |  Криминално

Обявява се конкурс за постъпване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Ямбол за 4 вакантни длъжности от категория Г – инспектор /разследващи полицаи/, за които не се изисква задължително първоначално професионално обучение.

Документите ще се приемат от 16:00 до 17:30 часа в Областна дирекция на МВР – Ямбол, считано от 14.08.2012 г. до 12.09.2012 г. включително.

Кандидатите трябва да са дееспособни физически лица; с българско гражданство; да не са осъждани; да не са привлечени като обвиняеми и да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Те трябва да не са по-възрастни от 35 години, да имат висше образование с минимална образователно – квалификационна степен “магистър” по специалност “право” или придобита образователно – квалификационна степен “бакалавър” в Академията на МВР, да са клинично здрави и да не страдат от психични заболявания.

Подробна информация за цялостната процедура и необходимите документи за кандидатстване може да намерите на сайта на ОДМВР – Ямбол /www.yambol.mvr.bg/, в раздел “Конкурси“, както и на хартиен носител изложен на входа на дирекцията.

Фотографията е собственост на: ElhovoNews.info

Правила за ползване на ElhovoNews.info


3. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични, фото и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ElhovoNews.info и неговия собственик, освен ако изрично е посочено друго. Използването на текстови и фото материали от този уебсайт е допустимо, само ако се цитира кой е източника и се добави препратка (хиперлинк) към ElhovoNews.info.

5. ElhovoNews.info си запазва правото да търси обезщетение за евентуални вреди, следствие нерегламентирано използване услугите на сайта или нарушаване на Общите условия.


Статията е публикувана на 13 август 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА