В началото на следващата седмица в Елхово ще гостува цирк „Колозеум”

Публикувано преди 12 години  |  Общество

В началото на следващата седмица в Елхово ще гостува цирк „Колозеум”. Шапитото му ще се издигне в познатото за този вид прояви място в предпарковото пространство в нашият град. Програмата, която ще представи цирк „Колозеум” включва любимата за децата клоунада, дресура на камили, коне, понита, камерунски кози, гълъби, кучета, акробатика на батут, въздушна гимнастика, трапец, илюзии.

Звезда в програмата му е Константин Константиновски – внук на бележитата руска дресьорка Маргарита Назарова, позната от комедията „Необикновен рейс”. Той е виртуоз на въздушната акробатика. Изпълнява с невероятна лекота впечатляващите си гимнастически номера около парче ярко червен плат на 10-12 метра от земята под купола на цирка. На манежа с многопосочните си дарби и красота блести и Лукреция Малевоти Валдемор. Лукреция е шесто поколение актриса от известната италианска циркова династия. Освен с дресура, тя участва в програмата с хула хоп на гърба на два коня.

Цирк „Колозеум” ще предостави безплатни билети на възпитаниците на социални и детски заведения в град Елхово.

Цирк ”Колозеум” е основан от Момчил Колев и съпругата му Лукреция Малеволти Валдемар. Момчил, който забавлява публиката като клоунът Мони, е и акробат и жонгльор. Работил е в най-големия цирк в САЩ и в света ”Ринглинг брадърс, Барнъм & Бейли”. Фамилният цирк на Момчил и Лукреция е наречен „Колозеум” на първия цирк в света. Вероятно и синът им, който е съвсем малък, ще тръгне по техните стъпки.


Статията е публикувана на 24 август 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА