Оценка 3,50 бе поставената на общинската управа в Елхово за последните 3 години

Публикувано преди 13 години  |  Общество

Тече втора седмица от началото на провеждащата се анкета на нашият сайт ElhovoNews.info. Въпроса който зададохме бе „Каква оценка бихте поставили на Кмета и Общинските съветници на Елхово след 3 години управление?”. В анкетата се включиха над 80 души които имаха възможност да поставят оценка от две до шест.
Близо 34% от анкетираните поставиха оценка „Слаб 2” на управляващите. Оценка „Среден 3” са поставили близо 27% от анкетираните в сайта ElhovoNews.info. По около 12% са поставилите добра и много добра оценка, а „Отличен 6” са посочили около 15% от запитаните.

Все още провеждащата се анкетата в никакъв случай не претендира, че е представителна но все пак ще се радваме ако получените резултати дадат една обратна информация, която да се използва от общинската управа в града за подобряване на работата и функционалността на управление през оставащата една година.

Анкетата ще е активна и през идната седмица, и ще даде възможност на тези които са пропуснали възможността да поставят своята оценка, да го направят.


Статията е публикувана на 5 декември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА