ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Отвориха офертите по откритата процедура за възлагане на обществена поръчка в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово бяха отворени офертите по откритата процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на готова храна по предварителна заявка на учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово”.

На основание заповед на директора на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово, Закона за обществените поръчки, вътрешните правила за провеждане и възлагане на обществените поръчки и за контрол на обществените поръчки в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и във връзка с провеждане на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на готова храна по предварителна заявка на учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово” бе назначена комисия, която да разгледа и оцени постъпилите оферти.

Председател на комисията е Еленка Христова – гл. счетоводител в основното училище и членове Даниела Трендафилова – правоспособен юрист, Стела Гаджонова – учител начален етап на основното образование, Диана Пейчева – ръководител компютърен кабинет и Минка Тодорова – старши учител. Обособените позиции по обществената поръчка са за – доставка на обедна храна за учениците от 1 до 8 клас, участници в проект “Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”, доставка на закуска, мляко и зеленчуци и/или плодове за децата от подготвителната група и учениците от 1 до 4 клас. Комисията отвори постъпилите две оферти по реда на тяхното подаване – ЕТ “Марина – Марина Георгиева” гр. Елхово и ЕТ “Имансон – Мара Делчева” гр. Елхово. Членовете на комисията провериха наличието на всички необходими документи. Предстои насрочването на дата за отварянето на ценовите оферти, като критерият за класиране е най-ниска цена. Резултатът от работата на комисията трябва да бъде ясен до 20 септември 2012 година.[nggallery id=“612″]


Статията е публикувана на 29 август 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА