Снимки: Стартира цялостното преасфалтиране по улица Ангел Вълев в Елхово (ОБНОВЕНА)

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Още в края на миналата седмица стартира полагането на нов асфалт по ул. ”Ангел Вълев” в град Елхово. Преасфалтирането на още една главна улица е логичен завършек на подмененият само преди няколко седмици водопровод по ул. Ангел Вълев, с което продължава работата по подобряване на инфраструктурата в град Елхово.

Цялостното преасфалтиране по ул. Ангел Вълев ще се извърши от кръстовището с ул.”Паисий Хилендарски” до кръстовището с улица “Чаталджа”, по която улица тази година също бе подменен водопровода. Припомняме Ви, че водопроводната мрежа по ул. Паисий Хилденраски бе подменена, с подмяната на водопровода по ул. Александър Стамболийски миналата година.

Дейностите по подмяна на водопроводната мрежа и асфалтирането на ул. Ангел Вълев са осигурени от бюджета на община Елхово за 2012 година, като тези средства бяха заложени в сборният бюджет на община Елхово за текущата година.

Преди полагането на пластовете асфалтова смес, осигуряващи носимоспособността и равността, бе извършена подготовка на основата в участъците с повреди по настилката, като теренът бе изравнен. Преди асфалтирането бяха подменени бордюрите, като в момента се  извършва и частична подмяна на плочките по тротоарите на улицата.

По същото време се извършват и асфалтовите кърпежи в община Елхово. Дейностите се финансират от общинския бюджет на общината. Предвидените строително-ремонтни работи включват преасфалтиране на участъци, полагане на асфалтобетон плътна смес и на единични кръпки по улиците в община Елхово.[nggallery id=“616″]


Статията е публикувана на 3 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА