Ясни са победителите в обществена поръчка за доставка на готова храна в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Днес в учителската стая на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово бяха отворени и ценовите предложения от участниците по откритата процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на готова храна по предварителна заявка на учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” гр. Елхово”.

На 29 август комисия с Председател  Еленка Христова – гл. счетоводител в основното училище и членове Даниела Трендафилова – правоспособен юрист, Стела Гаджонова – учител начален етап на основното образование, Диана Пейчева – ръководител компютърен кабинет и Минка Тодорова – старши учител отвори пликовете на двете фирми заявили участие в обществената поръчка, и след като комисията се запозна с документите подадени от заявители, допусна и двете кандидатстващи фирми до отварянето и на ценовите предложения.

Откритата обществена поръчка бе по две позиции, като двете фирми кандидатстваха само по една от обявените позиции в поръчката.

ЕТ “Марина – Марина Георгиева” гр. Елхово участва в обществената поръчка по обособена позиция за доставка на закуска, мляко и зеленчуци и/или плодове за децата от подготвителната група и учениците от 1 до 4 клас с ценово предложение за един ученик – 0.43 лв. без ДДС .

ЕТ “Имансон – Мара Делчева” гр. Елхово участва в процедурата за доставка на обедна храна за учениците от 1 до 8 клас, участници в проект “Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” с цена 1,20 лв. без включен ДДС.

Както и миналата седмица, комисията ще излезе официално с протокол, след което основното училище ще сключи договори с кандидатите по всяка една от обявените позиции в обществената поръчка.


Статията е публикувана на 3 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА