Днес от 17:00 часа в Елхово: Ботев Болярово – ОФК Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Спорт

Днес стартира първенството на “А” Областна група-мъже, в който шампионат отново участие ще вземе ОФК Елхово. В първи двубой момчетата от Елхово излизат срещу футболистите на Ботев Болярово. ОФК Елхово ще са символични гости на двубоя, тъй като на стадиона в град Болярово текът строително монтажни работи.

Първоначално по програма Елхово трябваше да стартират шампионата със среща срещу Спортист Роза, но Ботев Болярово зае тяхното място.

В контролен мач изигран само преди седмица срещу победителя от миналият сезон в нашата група – Тракиец Кукорево, ОФК Елхово победи категорично, с което показаха че имат сили за нещо повече през сезона.

Напомняме ви, че от тази година северната и южната мъжка областна футболна група се обедини в една „елитна” футболна група – А окръжна. Дванадесет ще са отборите, които ще стартират в първенството. Новосформираната футболна група предполага по-равностойни отбори и повече оспорвани срещи. Фаворит в първенството ще е отбора от град Стралджа, които от тази година сформират втори Б отбор, който ще стартира първенството от по-долната дивизия и където предимно ще трупат стаж по-млади състезатели. Стралджанци имаха пълен актив от точки през изминалият шампионат в северната областна група.

Другите срещи които ще се играят през този уикенд:

Тракиец /Кукорево/ – Зимница
Чарган – Стралджа
Ураган /Бояджик/- Победа
Бояджик 2004 – Веселиново
Калчево – Безмер


Статията е публикувана на 15 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА