Снимки: ОФК Елхово постигна първа победа срещу състава на Болярово

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Срещу състава на Ботев Болярово, ОФК Елхово постигна първата си победа в първенството на “А” Областна група-мъже. Това бе втората поредна победа, след лятната пауза за ОФК Елхово и първа в официален мач.

Състава, с който ОФК Елхово игра днес бе: Димитър Михайлов (капитан), Радослав Стоянов, Георги Челебиев, Данаил Попов, Димитър Тодоров, Пламен Христов (Валери Гаванозов 85’), Светлин Златев (Николай Танев 63’), Красимир Ламбов, Живко Стоянов (Иван Илиев 85’), Станимир Тодоров и Иван Павлов.

Срещата започна трудно за нас, след като Ботев Болярово поведоха с ранен и нелеп автогол в 8-та минута, но за щастие върнахме едно попадение в 31-та минута отново автогол на защитник от Болярово.

След почивката ОФК Елхово владееше повече топката и атакуваше по настървено, което даде резултат и с два гола на Станимир Тодоров в 61-та и 74-та минута, с които оформи крайният резултат 3:1 в полза на ОФК Елхово.

В следващият кръг, който ще се играе на 22 септември от 17:00 часа отново тук в Елхово, нашите момчета излизат срещу състава на ФК Калчево.[nggallery id=“629″]

 


Статията е публикувана на 15 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА