Снимки: Целодневна детска градина „Надежда” отбеляза първи учебен ден

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Целодневна детска градина „Надежда” започва учебната 2012/2013 година с пълни групи, с педагогически екип, готов да даде всичко от себе си, за да направи живота на деца и родители в детската градина приятен и привлекателен. Ще се стремим да работим така, че родителите да чувстват сигурност, оставяйки децата си при нас , а децата да изживеят радостни и запомнящи се мигове с приятелите в детската градина. Ще наситим ежедневието на децата с празници и развлечения, с приятни изживявания и положителни емоции, които ще направят детството им пълноценно и щастливо.

Отново сме с надежди за по-успешна и спорна учебна година, с очаквания за разбиране от обществото на значимостта на тези първи години, които детето е в детската градина. Тук то израства като личност, прави първи избор, определя предпочитания и приоритети, учи се да уважава и поставя началото на изграждане на ценностна система. Възпитава се в любов към семейство, род и Родина, произнася първите родолюбиви стихове, пее първите патриотични песни, обича и уважава своите учители и знае, че след мама , се редят добрите учителки от детската градина. Научава за света, който го заобикаля, учи се да го пази и да се съобразява, да уважава интереси и мнения.

На децата пожелавам радости и неповторими моменти на щастие, на семействата им спокойствие и удовлетвореност от постиженията на децата, на учителите – да не забравят отговорността, която носят за успешното развитие на децата, да се радват на добрите резултати от качествената си работа. Здраве на всички и успешна учебна година!

От ръководството на ЦДГ „Надежда” – Елхово[nggallery id=“632″]


Статията е публикувана на 17 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА