И в ОУ „Хаджи Димитър“ с. Гранитово новата учебна година бе открита тържествено

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

И в ОУ „Хаджи Димитър“ с. Гранитово новата учебна година бе открита тържествено. Учителите посрещнаха учениците си в празнично украсени стаи. През лятната ваканция е обновена фасадата на училището, изградена е нова пешеходна алея от входа на училищния двор до входа на сградата, направена е нова предпазна ограда на футболното игрище. Ремонти и освежаване са извършени във всички класни стаи, кабинети, коридори и спортни площадки.

През учебната 2012/2013 година в училището ще се обучават 113 ученици разпределени в седем паралелки – шест самостоятелни и една слята. На заседание на педагогическия съвет на 11.09.2012 година е взето решение училището да продължи работа по проект ВО051РООО1-3.1.06 „Подобряване качеството на образованието в средните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“.

През новата учебна година в училището са обособени пет полуинтернатни групи -три в начален и две в прогимназиален етап. За обучението на учениците преди обяд ще се грижат 9 учители, а за занятията в полуинтернатните групи – 5 възпитатели. С новия си вид училището е притегателен център за образование, спорт и отдих м подрастващите.[nggallery id=“634″]


Статията е публикувана на 17 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА