Отвориха ценовите предложения по обявената обществена поръчка за доставка на храни в ОУ “Хаджи Димитър” – Гранитово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в учителската стая на ОУ “Хаджи Димитър” село Гранитово бяха отворени и ценовите предложения от участниците по откритата процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на готова храна по предварителна заявка на учениците от ОУ “Хаджи Димитър” село Гранитово.

На 11 септември комисия в състав Гинка Христова – старши учител в училището и членове Даниела Трендафилова – правоспособен юрист, Дженка Димова – гл. счетоводител в училището, Маргарита Динчева – възпитател и Петя Колева – старши учител в основното училище, отвори пликовете и по двете обявени позиции в обществената поръчка и след като комисията се запозна с документите подадени от заявители, допусна и двете кандидатстващи фирми до отварянето и на ценовите предложения.

Откритата обществена поръчка бе по две позиции, като и за двете позиции има само един участник, които изрази желание да кандидатства.

По обявената първа позиция за доставка на закуска, мляко и зеленчуци и/или плодове за децата от подготвителната група и учениците от 1 до 4 клас, ЕТ “Имансон – Мара Делчева” гр. Елхово е посочила ценово предложение за един ученик – 0.41 лв. с включени транспортни разходи и ДДС.

По втората обявена позиция за доставка на обедна храна за учениците от 1 до 8 клас, участници в проект “Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”, ЕТ “Имансон – Мара Делчева” гр. Елхово е посочила цена 1,40 лв. с включени транспортни разходи и ДДС.

Както и миналата седмица, комисията ще излезе официално с протокол, след което основното училище ще сключи договори с кандидата по всяка една от обявените позиции в обществената поръчка.[nggallery id=“635″]


Статията е публикувана на 17 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА