Снимки: Приключиха дейностите по облагородяване на централната градска част в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

За поредна година Община Елхово получи одобрение на проект за финансиране в рамките на Националната кампания „За чиста околна среда-2012г.” обявена в края на месец януари 2012г. от МОСВ и ПУДООС на тема „Обичам природата и аз участвам”.

Днес бе извършена и последната дейност по този проект, която дейността ЗЮРФТФ включваше зацветяване и облагородяване на градинките около храм Св. Димитър в Елхово.

Основната цел на проекта бе чрез зацветяване, облагородяване и благоустрояване на централна градска част да се подобри състоянието на съществуващата градинка пред православния храм и обекта да се превърне в едно добро място за отмора и условие за създаване на нови контакти.

Началото на проекта бе дадено през месец юли и за този период от време, стъпка по стъпка бяха подменени кошчета за смет, както и пейките за отдих в централната градска част. Няколко градинки придобиха по-добър вид, след като бяха зацветени с подходящи за сезона цветя. За още по добра визия на централните улици, част от уличното осветление бе облагородено за красиви кашпи.[nggallery id=“637″]


Статията е публикувана на 20 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА