Фотогалерия: Продължава изграждането на спортните площадки и пристан до парка в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Последните дейности по изграждането на спортните площадки в Елхово текат с пълна сила. Към този момент се извършва полагането на саморазливната настилка на двата тенис корта и баскетболното игрище. През почивните дни бе положен грунд на всички площадки, а към този момент започна полагането на настилката на баскетболното игрище. На двата тенис корта са необходими съвсем малки довършителни работи по полагането на настилката. Асфалтирането на предвидените участъци за благоустрояване на парковото пространство в град Елхово завърши миналата седмица, а към този момент се монтират последните пейки.

Паралелно с тези дейности започна и изграждането на заграждения на футболното игрище, а след него ще се монтират заграждения и на тенис кортовете. Като цяло строително – монтажните работи по проекта обхващат възстановяване на игрище за баскетбол, два тенис корта, едно игрище за футбол на малки врати и монтиране на пристан на брега на река Тунджа за развитие на воден туризъм.

Дейностите се извършват във връзка с изпълнението на проект „Създаване на условия за отдих,спорт и туризъм в градовете Едирне и Елхово по Програмата за транс – гранично сътрудничество между България и Турция по Инструмента за пред присъединителна помощ.[nggallery id=“644″]


Статията е публикувана на 25 септември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА