ОбДК Елхово официално откри учебната година

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Общински детски комплекс Елхово откри новата учебна година с тържество и хепънинг, който е част от дейностите по проекта „Обичам природата – и аз участвам” . Тържеството се състоя пред сградата на ОбДК-Елхово пред която се събраха много деца и техни родители.

Г-жа Христова откри празника, в който се представиха децата от Мажоретния състав и Театрална школа „Муцунка”. Малчуганите имаха възможност да участват в няколко игри свързани с уменията им за разделно събиране на отпадъци. За всички присъстващи бяха осигурени стикера, а за децата и подаръци.

Колектива на Общински детски комплекс и Училищното настоятелство към ОбДК пожелаха на успешна учебна година на своите възпитаници.

Формите към ОбДК Елхово през тази учебна година са – “Мажоретен състав” за деца от 3 до 10 клас, “Вокална група”, “Изобразително и приложно изкуство”, “Тенис на маса”, “Тенис на корт”, “Туризъм”, Театрална школа “Муцунка” и клуб по “Журналистика” за ученици от среден курс. За участниците в различните форми на ОДК се организират интересни занимания и празници, участия в конкурси, фестивали и състезания на общинско, областно и национално ниво.

Училищното настоятелство към ОбДК Елхово организира платени педагогически услуги – „Английски език” с лектор Елисавета Узунова; „Математика” с лектор Яна Димитрова, „Слово и жест” с лектор Виолета Трифонова; „Народни танци” с лектор Севдалин Трендафилов; „Балетна школа” с лектор Милена Вълева; „Школа по пиано” с лектори Милена Панчева и Вълка Ангелова. Всички желаещи могат да подадат декларации в сградата на ОбДК Елхово.[nggallery id=“649″]


Статията е публикувана на 1 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА