Снимки: ОФК Елхово пордължава без грешка във футболната елитна окръжна група

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Четвърти пореден успех постигнаха момчетата на старши треньорът Пламен Топалов, този път като гост над състава от село Зимница – Бенковски Зимница, като гост в двубой игран този следобед.

Състава, с който ОФК Елхово стартира днес бе: Димитър Михайлов, Данаил Попов, Георги Челебиев, Пламен Топалов, Пламен Христов, Красимир Ламбов, Димитър Баев, Димитър Тодоров, Валери Гаванозов, Атанас Танев, и ветеранът Димитър Иванов, който бе с капитанската лента в този двубой.

Това бе и първия двубой с резервният екип от новата футболна екипировка на ОФК Елхово. Припомняме Ви, че те дебютираха с нови екипи в среща от втори кръг срещу състава на Калчево, играна преди две седмици в Елхово.

Срещата не започна никак добре за нас, след като гостите отбелязаха първи гол с удар от далечна дистанция още в 12-та минута. За щастие този гол не повлия на представянето ни, макар като цяло през първото полувреме ОФК Елхово бе далеч от познатата ни спортна форма демонстрирана през последните няколко двубоя. Все пак преди почивката успяхме да върнем едно попадение с гол на Атанас Танев.

След почивката на терена доминираше изцяло отбора на ОФК Елхово. С два гола на Атанас Танев, който в този двубой отбеляза хеттрик и два гола отбелязани от Пламен Христов, момчетата от ОФК Елхово се поздравиха с убедителена победа 1:5 срещу отбора на Бенковски Зимница.

Следващата седмица ОФК Елхово приема на стадиона в Елхово състава на ФК „Тунджа” – Веселиново.[nggallery id=“654″]


Статията е публикувана на 7 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА