Медал за състезател от СКБ „Стефан Караджа“ Елхово от международен турнир (+снимки)

Публикувано преди 6 месеца  |  Спорт

Сливен отново бе домакин на XIX-ти открит турнир с международно участие по свободна борба за Кадети „Стоте войводи“. Проявата се проведе на 21 октомври в спортна зала „Васил Левски“, а в нея участваха стотици борци от клубовете в цялата страна и от чужбина. На турнира участие взеха състезатели от България, Турция, Северна Македония, Молдова и Украйна.

Спортен клуб по борба „Стефан Караджа“ Елхово също взе участие в надпреварата и продължава да жъне успехи. Отново има спечелен медал и този път това е Иван Чавдаров, който си завоюва второ място и сребърен медал. В турнира участваха и Станислав Атанасов и Георги Андреев, но не успяха да достигнат срещи за разпределението на медалите.

Младите състезатели по борба от елховския клуб са силно мотивирани и се подготвят активно под ръководството на треньора Диан Иванов, който полага неимоверни усилия в подготовката на своите възпитаници. Желаем на отличилите се, както и на всички членове на клуба мотивация, спортен хъс и много успехи в предстоящите състезания.


Статията е публикувана на 23 октомври 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА