Ремонтните дейности на път І-7 Окоп – Елхово – ГКПП Лесово, в участъка с. Коневец – гр. Елхово стартираха от днес

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Областният управител Димитър Иванов и народният представител от ПП ГЕРБ Светослав Тончев проследиха началото на дейностите. Изпълнител на основния ремонт е Дружество „Дианополис” с водещ партньор „ПСФ Мостинженеринг”, който гарантираха бързо и качествено изпълнение на поръчката по рециклиране и асфалтиране на близо 8 км. участък, в рамките на строителния сезон. При благоприятни условия средата на ноември е разумен срок за приключване на ремонтните дейности.

За продължаването и довършването на основния ремонт на един от най-важните пътни участъци в областта – път І-7 държавата отпусна 4 200 000 лв. с личната санкция и ангажимент поет от министър-председателя г-н Бойко Борисов. Освен средствата отпуснати за този път вече са факт и ремонтните дейности.

За бързото и качествено изпълнение на ремонтните дейности по път І-7 Коневец – Елхово е въведена временна организация на движението. Водачите на леки и тежкотоварни автомобили се призовават да спазват ограниченията и за повече търпение до пускане на основно ремонтирания път.

[nggallery id=“655″]


Статията е публикувана на 8 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА