Профилактиките на EVN Bulgaria в град Елхово са към своя край

Публикувано преди 12 години  |  Общество

През изминалата, както и през тази седмица, редица наши читатели от различни части на град Елхово, ни информираха за изключване на техните захранвания. Бърз преглед на интернет страницата на електроразпределителното дружество ясно показа, че за района на КЕЦ-Елхово са предвидени планови изключвания само за селата Иглика, Лалково и Ситово, който ще се извършат на от 9:00 до 16:30 часа на в периода 10-17 октомври.

Липсата на каквато и да е друга информация ни накара да потърсим за коментар пресаташето на EVN Bulgaria ЕАД г-н Крум Косев, който съобщи за читателите на ElhovoNews.info, че към този момент се извършват планови спираният на различни части от града, които са към своят край. Той ни увери, че служителите на КЕЦ-Елхово са уведомили стопанските потребители, както и, че са положени усилия да бъдат разлепени съобщения с цел гражданите да бъдат своевременно уведомени за плановите изключвания.

Дали това е така и защо липса информация на сайта на EVN България за плановите изключвания не стана ясно, но получихме уверението, че за в бъдеще ще бъдем уведомявани за всякакви дейности свързани с електроразпределителното дружество.

Последното планово изключване ще се извърши в Петък – 12 октомври от 13:30 часа в град Елхово, като без захранване ще останат част от улиците Екзарх Йосиф, Ал. Стамболийски, Антим I, Иван Николов и Иван Вазов. По време на плановите профилактики в град Елхово са подменени 16 трансформатора, които ще осигуряват по-добра мощност. Целта на тези профилактики е да се подобри надеждността и качеството на снабдяване с електричество особено през идните зимни месеци, които се характеризират с по-голямо натоварване на системата.


Статията е публикувана на 10 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА