СНИМКИ: НТС – гр. ЕЛХОВО ВИ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ С ВАУЧЕРИ ПО СХЕМА „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

От  15 октомври 2012 г. във всички бюра по труда в страната стартира приемът на документи по проект „Аз мога повече”. Документи ще се приемат до 2 ноември 2012 г. включително. НТС – Елхово Ви предлага за улеснение консултиране при попълване на документите при кандидатстване за безплатните обучения.

Всяко лице, което работи на трудов договор в частният сектор или е самонаето лице, има право да подаде заявление в бюрото по труда по местоживеене или по месторабота за една от двете ключови компетентности: за Дигитална компетентност или Английски език.

Във всяка една от учебните зали са подсигурени съответните средства за ефективно обучението по компютърна грамотност: осигурено е самостоятелно работно място, мултимедиен проектор, климатик, учебни материали и пособия, съответстващи на Държавните образователни изисквания и нормативна уредба. Преподавателите ни притежават значителен опит, висока квалификация и сертификати от водещи софтуерни компании.

Обучението по Английски език е на три нива от минимум 300 часа и по Европейската езикова рамка  завършилите получават  СЕРТИФИКАТ А1, А2 и В1.

По програмата може да се кандидатства и за обучение по професионална квалификация. Професионалните курсове са за фризьори, офис дейности, заварчици и готвачи. Завършилите получават правоспособност по професията. Занятията са три пъти седмично, вечерно в продължение на четири месеца.

ОЧАКВАМЕ ВИ В НТС – Елхово, ул. «Дунав» № 3 за записване и попълване на заявление за безплатно обучение по избрана от вас Професия, Английски език и Компютърно обучение.

[nggallery id=“665″]

 


Статията е публикувана на 16 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА