Проведе се втора среща в община Елхово за популяризиране на Кохезионната политика

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Областен информационен център – Ямбол започна втори цикъл от информационни срещи за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в 5-те общини от областта, като община Елхово бе четвъртата поред. Предстои пета среща в община Ямбол.

Поредицата събития стартираха от 22 октомври 2012 г. в община Болярово и ще приключат на 31 октомври 2012 г. в Ямбол. Предназначени са за представители на неправителствените организации, местната власт, бизнеса, просветни и културни институции, медиите и широката общественост. Темата на информационните събития е „Представяне на добри практики и актуални отворени процедури“.

Целта е чрез подобни инициативи да бъдат запознати всички занитересовани лица с възможностите за финансиране, които се предоставят от Структурните и Кохезионния фондове в България.

Същевременно популяризирането на вече изпълнени проекти в областта ще даде възможност да се сподели практически опит, който ще ориентира потенциалните бенефициенти при вземането на решение за подготовка на проект.

Областният информационен център е част от мрежата от 28 Областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България. Създаден е по проект BG161РО002-3.3.02-00011-С0001 „Изграждане и функциониране на Областен информационен център в община Ямбол“, финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.[nggallery id=“681″]


Статията е публикувана на 29 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА