Отвориха офертите по обществена поръчка за доставка на храни в детски и социални заведения в община Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

На 22 октомври от 14.00 часа в заседателната зала на Община Елхово в присъствието на представители на дружествата участващи в търга и медии от гр. Елхово, бяха отворени офертите в обявената открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на хранителни продукти по обособени позиции за нуждите на детските и социални заведения”.

Съгласно Заповед № РД-813 от 22.10.2012 г. на кметът на община Елхово – Петър Киров, е определена комисия в състав: Живка Кафеджиева – председател и членове: Даниела Трендафилова, Жана Ангелова, Марияна Славова, Веса Лазарова, а за резервни членове бяха обявени Иван Чиликов и Величка Саракостова.

Комисията удостовери ненарушената цялост на пликовете и отвори офертите по реда на тяхното постъпване пред присъстващите. В деловодството на община Елхово са постъпили оферти от три юридически лица от Бургас и Ямбол. Бургаските фирми „Странджа-МП” ООД и ЕТ ”Даная – Венета Котева”. Първата фирма кандидатства по обособени позиции 2 и 5, а втората по всички обособени шест позиции. Ямболската фирма „Диди ЕООД”, кандидатства по 2,3,4,5 и 6-та обособени позиции.

Комисията продължи своята работа по оценка на постъпилите предложения. За резултатите от работата си комисията ще изготви протокол в срок до 31 Октомври 2012г.[nggallery id=“675″]


Статията е публикувана на 22 октомври 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА