Седмица на бащата в детска градина „Невен“ (+снимки)

10 ноември 2023 16:17  |  Образование

Децата от детска градина “Невен” отбелязаха “Седмицата на бащата” с интересни и разнообразни мероприятия, организирани от учителите и насочени, най-вече към изява на татковците, които от своя страна показаха много желание, старание и умения в различни сфери.

През “Седмицата на бащата” татковците и другите значими за децата мъже откриха още повече възможности за щастливи, безценни мигове с децата и семействата си.

Разглеждаха презентации на тема: ”Татко и аз”, рисуваха заедно, правиха сандвичи, играха футбол.

Малчуганите се постараха много да изненадат приятно своите бащи изпълнявайки песни и стихотворения посветени на татковците. Рисуваха за тях красиви картички, портрети и грамоти.

С много вълнение бащите споделиха, че най-ценното признание да бъдеш баща е обичта и доверието, извиращи от детските очи,  защото силната връзка помежду им прави децата уверени, спокойни и щастливи, а родителите значими и още по-успешни.

Още една прекрасна съвместна инициатива на учители и родители затвърди значението и силата на присъствието на родителите в живота на децата.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО