ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Снимки: Избор на нов училищен ученически съвет в ОУ “Св.Св. Кирил и Методий“ – Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

На 31.10.2012г. в кабинета по биология на ОУ“Св.Св. Кирил и Методий“ се проведе избор на нов училищен ученически съвет /УУС/.

Г-жа Атанасова – Директор на ОУ “Св.Св. Кирил и Методий“ зачете устава и правилника на училищния ученически съвет. Тя изясни целта, задачите и дейностите на УУС, както и структурата и ръководните му органи.

Г-жа Монева – педагогически съветник в училището прочете информация за работата на УУС през изминалата 2011/2012 учебна година, която бе свързана с организираните и проведени мероприятия в училище, както и участие на ученици в олимпиади, конкурси, турнири, туристически излети и др.

Присъстваха 48 ученика от III до VIII клас. Мария Василева от VII а клас бе избрана за председател на УУС, Станислава Иванова от VI а –зам. председател, Петя Кючукова от VI в клас– секретар, Христо Узунов от VI а клас – координатор, а Сара Ангелова от VI а клас – говорител.

Г-жа Атанасова благодари за свършената работа на стария УУС и пожела на новия да бъде по-активен и по-деен при работата си.

Източник: Официален сайт на ОУ “Св.Св. Кирил и Методий“ – Елхово


Статията е публикувана на 2 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА