Снимки: Продължава работата по основната пътна артерия за област Ямбол – главен път I-7

Публикувано преди 11 години  |  Общество, Снимки

Продължават ремонтите дейности на път I-7, в затворения за преминаване участък. Дори и в неделя, дейностите по асфалтополагането на първи слой продължават. Към този момент се довършва полагането на първи слой по целия участък, след което предстои полагането на финален слой асфалт. Работи се активно и основната пътна артерия за областта, в това се убеди „обективът“ на ЕлховоНюз, който за пореден път споделя безвъзмездно видяното с вас читателите. Специалисти обещават, че срокът ще бъде спазен, ако времето не попречи за полагането на последния слой асфалт.

Ремонтът на наболелия Път І-7 е един от изпълнените ангажименти на Правителството към областта. Пътят се ремонтира със средства отпуснати от държавния бюджет. Именно от там Министерски съвет отпусна 4 200 000 лв. за този важен за областта обект. Дейностите започнаха в началото на месец октомври. Изпълнител е Дружество „Дианополис” с водещ партньор „ПСФ Мостинженеринг”.

Припомняме ви, че в края на миналата година се извърши ремонт на пътният участък от село Окоп до разклона за село Коневец, а към този момент се рехабилитира пътят до град Елхово.

Планираният краен срок за приключване на ремонтните дейности е 30.11.2012 г.[nggallery id=“688″]


Статията е публикувана на 4 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА