ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Тракиец Кукорево и ОФК Елхово не успяха да се победят в дербито на кръга

Публикувано преди 11 години  |  Снимки, Спорт

ОФК Елхово по-скоро загуби две точки, вместо да спечели една, при гостуването си в село Кукорево на местният футболен тим Тракиец. За деветдесет минути нито един от двата отбора не успя да превземе вратата на противника. ОФК Елхово загуби две точки, след като на два пъти помощник за кукоревци бяха страничните стълбове, веднъж не бе свирена 100% дузпа, след игра на защитник от Кукорево с ръка, когато бе паднал в наказателното поле.

ОФК Елхово започна със състав: Евгени Василев, Радослав Стоянов, Георги Челебиев, Пламен Топалов, Димитър Михайлов, Димитър Баев , Димитър Иванов (капитан), Станимир Тодоров, Красимир Ламбов, Пламен Христов и Атанас Танев.

Като цяло мача бе равностоен, но ОФК Елхово може само да съжалява за двете греди и през първото и второто полувреме. Все пак и двата отбора имаха своите шансове, но като цяло ОФК Елхово игра по организирано и не толкова хаотично, както домакините от Кукорево.

Напрежението по трибуните взе връх, минути преди края на срещата, когато дори и оператора на ЕлховоНюз имаше пререкания и бе пречка за част от зрителите на стадиона, за които емоциите, а и алкохола дойдоха в повече. Пет минути преди края на срещата Пламен Христов получи директен червен картон от рефера на този двубой Добромир Араванов, за изритване на топката, след като бе отсъдено поредното спорно положение, което допълнително нагнетяваше обстановката по трибуните.

По време на двубоя зрителите на няколко пъти хвърляха шишета на стадиона, а ругатните по адрес на елховските футболисти не спираха нито за миг, което би трябвало да се счита за нормално, след като подобно поведение на гостите им костваше в предни шампионати, лишаване от домакински двубои за почти цял полусезон. Тогава Кукоревци потърсиха саморазправя с гостуващия Боляровски тим, но от видяното днес, голяма част от местните не са си взели поука и само „частична искра“ бе нужна днес това да се повтори.

Следващата седмица ОФК Елхово приема на собствения стадион ФК Чарган в неделя от 14:30 часа.[nggallery id=“689″]


Статията е публикувана на 4 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА