ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

236 детски усмивки изпълниха офиса на ОИЦ – Ямбол

Публикувано преди 11 години  |  Общество

„Благодарим на всички деца, които се включиха в конкурса за детска рисунка на тема: „Как искаме Европейският съюз да промени моя град”. Не спирайте да мечтаете, защото вие сте нашето бъдеще.”- това бяха първите думи на Красимира Петрова-заместник кмет на Община Ямбол.

Награждаването на победителите се проведе в офиса на ОИЦ Ямбол, в присъствието на участници, родители, учители, журито и медии. Двадесет и пет деца получиха грамоти и специални награди за отлично представяне в конкурса.

Офисът на ОИЦ – Ямбол се оказа тесен за децата, които с вълнение се опитваха открият своите рисунки  по стените на Центъра.

Първо място от 6 до 10 г. спечели Габриела Илиева от Іа клас, СОУ ”Св. Климент Охридски”, гр. Ямбол, а наградата от 11 до 12 г. взе Анелия Петрова  от Vа клас, СОУ ”Св. Климент Охридски”, гр. Ямбол.

След приключване на регионалната фаза на конкурса, рисунките на победителите ще бъдат изпратени в София за национален конкурс, който ще се проведе по същата методика.

ОИЦ – Ямбол е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Статията е публикувана на 5 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА