Започна новата учебна година за Арт-студио при Читалище „Развитие” – Елхово

Публикувано преди 11 години  |  Общество

Започна новата учебна година за Арт-студиото при Читалище „Развитие” гр. Елхово, с художествен ръководител Радостина Колева. От клубът отправят покана към всички желаещи да се включат в дейността на студиото, всяка събота от 10 до 12 часа. Заниманията ще си провеждат в сградата на Читалище „Развитие” гр.Елхово. Входът е свободен. Желаещите могат да се запишат в Читалището при г-н Димитър Чернилов.

Любители на изобразителното изкуство от предучилищна, ранна детска възраст и кандидатстващите в специализирани учебни заведения по визуалните изкуства, ще се запознаят с специфични техники на рисуване, развивайки свои оригинални идеи и стил.

Програмата на Студиото предлага забавни и лесно изпълними проекти, които ще развият въображението и художествените Ви умения. Ще обогати знанията и способността Ви за самостоятелни творчески изяви. Така, ще навлезете в чудния свят на изкуството, научавайки се да разбирате творбите на художници от различни епохи и се запознаете с богатите Български традиции.


Статията е публикувана на 13 ноември 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА